Ajankohtaista


20.4.2021 :: Hahle-ryhmän kesälomajärjestelyt 2021

Hahle-ryhmä toivottaa kaikille iloista ja aurinkoista kesää.

 

Katso täältä kesälomajärjestelymme


 

18.3.2021 :: Espoon näyttelytila toistaiseksi suljettu

Emme voi tällä hetkellä ottaa vieraita vastaan Espoon toimipisteellemme, joten myös näyttelytila on toistaiseksi suljettu. 


 

11.11.2020 :: Joulun vaikutukset toimituksiin Hahle-ryhmässä


Joulun vaikutukset toimituksiin Hahle-ryhmässä

Hahle

Hahle on auki normaalisti.

Josadoor

Josadoorin tuotanto on lomalla 31.12.2020-8.1.2021. Varasto inventoidaan 29-30.12.2020, jolloin tehdas on myös suljettu.

Vahvistamme hinnaston mukaisen tai nopeimman mahdollisen todellisen toimitusajan kapasiteetin mukaan.

Joulutauon aikana voit silti jättää tilauksesi normaalisti ovitilausjärjestelmään tai sähköpostiin josadoor@hahle.com.

Myynti palvelee myös talviloman aikana.

Ecolam

Ecolam on joulutauolla 23.12 - 27.12 ja 31.12.2020 - 3.1.2021

Joulutauon aikana voit silti jättää tilauksesi normaalisti tasotilausjärjestelmään tai sähköpostiin ecolam@hahle.com.

Otsoson

Otsosonin varasto inventoidaan 21-23.12.2020, joka saattaa vaikuttaa toimitusaikoihin.

Eurocomp

Eurocomp palvelee normaalisti

 

Hyvää Joulun odotusta toivottaa koko Hahle-konserni.


 

7.5.2020 :: Hahle-ryhmän kesälomajärjestelyt 2020

 

Hahle-ryhmä toivottaa kaikille iloista ja aurinkoista kesää.

 

Katso täältä kesälomajärjestelymme

Terveisin Hahlen asiakaspalvelu


 

5.5.2020 :: Vedin uutuudet 2020

Vedin uutuudet 2020

Kevään uutuusvetimet ja -nupit ovat saapuneet! Uutuuksien joukossa muun muassa upeita pähkinä ja tammi vetimiä sekä nuppeja. Lisäksi toimme valikoimaan mustan valurautavetimen ja uuden pallonuppisarjan kolmessa eri värissä. Myös vanha kuppivedinmalli sai rinnallleen kaksi uutta väriä.

Tutustu täältä

Poistuvat vetimet Uudet vetimet
V8ALU128 VX7PAE128
V24HA64+TUHA VX7PAE224
V4RST128 VX7TA128
V811MANI VX7TA224

1019PHO

VX8MU128
V3KR V113ME
303ARST+AMAKR V113MU
  NX8MU
  NX8KU
  NX8KR
  NX7PAE
  NX7TA

 

8.4.2020 :: Ecolam tasomalliston päivitys


Ecolam tasomalliston päivitys

Aiemmassa uutiskirjeessä parin viikon takaa kerroimme merkittävästä mallistopäivityksestä Ecolamilla. Nyt olemme valmiit kertomaan tarkat yksityiskohdat poistuvista ja uusista kuoseista, sekä muista teknisistä yksityiskohdista mallistoon liittyen. Toivomme, että näin suuren uudistuksen kynnyksellä teillä olisi aikaa käydä huolella läpi myymälänne hinnastot, mallipalat ja malliryhmät, jotta turhilta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin. Tämän viestin tarkoituksena onkin toimia teille toimintaohjeena mallien ja malliryhmien päivittämisessä.

Tässä taulukossa on kuvattuna poistuvat, tulevat ja säilyvät kuosit:

 

Hinnastot

Erotimme ovet ja tasot omiksi hinnastoikseen päivitettävyyden parantamiseksi. Uudet hinnastot on nyt ladattavissa extranetistä ja painetut hinnastot ovista ja tasoista on tulossa mallitoimitusten mukana. Uudessa tasohinnastossa on suuret kuvat kaikista kuoseista sekä huullosallasmallisto sisällytettynä, eli kaikki tasoasiat yhdessä paketissa! Hinnastossa on tasojen lisäksi tutut alumiinituotteet, jotka valmistetaan Ecolamilla. Hinnastojen määrät on katsottu myyjien toimesta, mutta niitä saatte tarvittaessa lisää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Viuhkat

Kertauksena mainittakoon, että toimitamme kaikille uudet malliviuhkat, jossa uusi mallisto täydellisenä. Kullekin asiakkaalle toimitettavien uusien viuhkojen määrät katsotaan pääosin aiempien viuhkamäärien perusteella.

Malliteline

Isommat 40x40cm mallit toimitetaan vain uusien värien osalta. Teidän tehtäväksi jää huolehtia poistuvat värit pois telineestä ja tarkistaa, että uusi mallisto löytyy telineestä kaikilta osin.

Toimitamme myös ennallaan pysyviin väreihin uudet tarrat, jossa on lisää hyödyllistä tietoa kustakin väristä. Samalla mallipalojen ilme säilyy yhtenäisenä. Telinettä voimme suositella kaikille laminaattitasojamme laajasti käyttäville asiakkaillemme. Kuosit pääsevät isoissa paloissa oikeuksiinsa ja varsinkin seinälle ripustettuna, teline on näyttävä kokonaisuus!

Mallilaatikko

Pöytämallinen laatikko, jossa on 20x20cm mallit poistuu käytöstä laminaattitasojen esittelyssä. Uusi isompi viuhka korvaa tämän. Laatikkoa käytetään jatkossa puutasomallien, kompaktilaminaattien sekä Spa-levyjen esittelyssä. Palaamme tähän asiaan myöhemmin kevään/ alkukesän aikana. 

Kaikki mallituotteet ja hinnastot toimitetaan huhtikuun aikana pääosin normaalien toimitusten mukana, kuitenkin viimeistään 27.4.2020.

Uusi mallisto on nyt nähtävillä isoina pintoina Hahlen nettisivuilla sekä hinnastossa extranetissä.

Lisäsimme juuri äsken kaikki uudet tuotteet myös tasotilausohjelmaan ja Fusioniin.

Winnerin päivitys julkaistaan ensi viikolla.

Käykää tutustumassa!

HUOM. Uusien kuosien kanssa isojen pintojen tarkastelu on tärkeää, sillä nykyään kuosit ovat sisältävät suuria vaihteluja, jolloin kaikki yksityiskohdat ei käy aina hyvin ilmi mallipaloista. Olemmekin lisänneet mallipaloihin pienen logon muistutukseksi tarkistaa kuosin ulkonäköä isommalta alalta.

Ottakaa netin ja hinnaston isot kuvat myyntityön tueksi. Näin kaupan kaikki osapuolet ovat tietoisia mitä ovat ostamassa ja asiakkaalle tulee tunne, että häntä on informoitu riittävästi tuotteen ulkonäöstä.

 

Muutokset pähkinänkuoressa

• Uusi isompi viuhka

• Paperinen ja paranneltu hinnasto

• Uusia työstöjä hananreikä ja liesi huullokseen

• Huullosallasmalliston päivitys ja eri kiinnitystavat kuvina

• Uusi 40mm leveäsauvainen massiivitammi (lisätietoa myöhemmin)

• Seuraa nettisivuiltamme poistuvien kuosien saatavuutta (päivitetään kerran viikossa)

• Tasotilausohjelmassa kuosien saatavuus reaaliajassa

• 20mm tasojen valikoima supistuu

• 30mm kaikkiin tasoihin pinnanväriset abs-nauhat

• 40mm tasoihin 5,8% hinnankorotus

• 40mm tasojen toimitusaika 15 työpäivää

• 40mm tasoihin ei pinnanvärisiä abs-nauhoja

 

Mikäli teillä heräsi kysymyksiä tähän päivitykseen liittyen, ota yhteyttä Ecolam asiakaspalveluun. Toivotamme kaikille parasta mahdollista kevättä ja terveyttä näinä epävarmoina aikoina. Pidetään itsestä ja lähimmäisestä huolta.

Terveisin Ecolamin asiakaspalvelu


 

26.3.2020 :: Ajankohtaista aukioloajoista

Valitettavasti emme ota asiakkaita vastaan Showroomissa vallitsevan Korona-virus uhan johdosta. Pyydämme tekemään tilaukset etukäteen joko Hahleshopissa tai puhelimitse.

Puhelinmyynti 0201 809 320

Vaihde 0201 809 300

Ystävällisin terveisin Hahlen asiakaspalvelu


 

13.3.2020 :: Ecolam tasomallisto uudistuu

Ecolam tasomallistossa on tekeillä koko Ecolamin historian suurin mallistopäivitys. Viime vuosien aikana toteutettu n. 3-5 kuosin vaihto vuosittain on johtanut ajan oloon tilanteeseen, jossa mallistoon on jäänyt useita jo hieman vanhahtavia sävyjä. Uusia sävyjä tulee 1.4. alkaen reilut 20 kappaletta ja melko tarkalleen sama määrä tulee poistumaan lähikuukausina.

Otimme uusien sävyjen valinnassa huomioon asiakkaamme ennennäkemättömällä tavalla. Kaikki uudet sävyt on valittu viime vuoden Jyväskylän messuilla esillä olleiden kuosien pohjalta, jossa te saitte äänestää omasta mielestänne parhaita sävyjä. Saimme sadoittain ääniä ja selvät suosikit erottuivat joukosta. Kiitos panoksestanne Ecolamin tuotekehityksessä!

Kehitystyö ei pysähtynyt pelkkiin pintalaminaatteihin, vaan teimme suuren työn etsiessämme jokaiselle uuden malliston laminaattivärille pinnanväriset ABS-reunanauhat. Jatkossa jokaiselle kuosille on oma, huolella valittu nauha. Suurin osa nauhoista on ns. aitoja Airtec-nauhoja, jossa saumaa tason ja nauhan välissä on käytännössä mahdotonta havaita.

Kaikki asiakkaamme saavat kokonaan uuden parannellun malliviuhkan. Lisäksi painamme paperisen tasohinnaston, jossa on suuret kuvat kaikista kuoseista suurempina pintoina. Hoidamme mallipalojen, -viuhkojen ja hinnastojen toimitukset teille automaattisesti huhtikuun aikana toimitusten mukana.

20 ja 40mm tasot

Vähäisen menekin johdosta olemme päättäneet supistaa 20mm tasojen valikoimaa. Jatkossa 20mm tasona saa jo nyt ylivoimaisesti eniten myydyt mattapintaiset TS-värit sekä kiiltävä valkea.

Myös 40mm tasojen myynti on laahannut jo pitkään, eikä ole viitteitä, että paksummat tasot olisivat lähiaikoina tulossa muotiin. 40mm tasojen hintaa nostetaan 5,8% sekä toimitusaikaan lisätään 5 työpäivää. Jatkossa toimitusaika siis 15 työpäivää. Perusteena suurehkoon hinnankorotukseen pienen volyymin aiheuttamat välilliset kustannukset tuotannossa.

Poistuvat tuotteet

Poistuvia värejä pystymme toimittamaan vähintään parin kuukauden ajan, mutta on selvää, että tilanne voi muuttua nopeastikin myynnin mukaan. Pidämme teidät ajan tasalla poistuvien värien varastotilanteesta nettisivuillamme, johon merkitsemme poistuvien värien kohdalle arvioidun riiton. Nettisivujen riitot päivitetään viikottain, mutta tasotilausohjelmaan päivitämme saatavuudet reaaliajassa. Eli jos väri on tasopiirrossa, voit sen tilata!

Tärkeää

Lähetämme uuden uutiskirjeen juuri ennen malliston julkaisua, jossa kerromme kaikki yksityiskohdat tulevasta muutoksesta sävyineen ja koodeineen. Sitä ennen, me Ecolamilla painamme pitkää päivää, jotta kaikki olisi valmista jokaista yksityiskohta myöten.

Me olemme tästä innoissamme! Uskomme muutoksen olevan teillekin mieluinen.

Terveisin Ecolamin asiakaspalvelu!

 


 

6.5.2019 :: Uutuuksia Ecolamilta!

Tasomallistomme päivittyy kolmella uudella laminaattisävyllä ja viidellä uudella kompaktilaminaattisävyllä!

Laminaattitasot
0147TS Pellavanharmaa täydentää mattapintaisten yksiväristen laminaattien sarjaa. Kuten muutkin yksiväriset mattapintaiset, tämä väri on saatavilla 20, 30, ja 40mm paksuisena ja pinnanvärisillä abs-nauhoilla. Näihin käy hienosti myös erittäin aidonnäköinen vaneri-abs, joka on saatavilla kaikkiin tasopaksuuksiin.

3577EM Nero Marmori on suurikuvioinen musta marmorikuosi, jollaista on kysytty Ecolam mallistoon. Lisäsimme vielä suositun 3405G:n pariksi 3405EM Matta Mustakiven. Molempiin uutuuksiin löytyy pinnanvärinen abs-nauha.

Kompaktitasot ja välitilat
0026NN Sementti on sama kuosi tasomallistosta löytyvän 0026GA Sementin kanssa. Uskomme, että tämä saavuttaa suosiota myös kompaktitasona. 0406NN Kashmir Graniitti ja 0428NN Luolakivi ovat tummia kivikuoseja, jotka pääsevät oikeuksiinsa kompaktitasona. Näidenkin kompaktien sisus on musta, kuten muissakin mallistomme kompakteissa.


Ohuiden ja vedenpitävien välitilalevyjen kysyntään meillä on jatkossa tarjota kaksi väriä: 0091HW Ultravalkea kiiltävä sekä 0328U Harjattu alumiinin värinen.

Kompaktitasojen ja -välitilalevyjen suuri etu on luonnollisesti täydellinen vedenpitävyys, lujuus, työstettävyys, sekä iso aihiokoko, joka mahdollistaa yli 4m levypituudet yhdestä palasta.

Mallistosta poistuu

  • 3490U Vuolukivi
  • 7959UE Vintage grafiitti
  • 3540U Harmaa graniitti

Pyydämme tilaamaan keskeneräiset projektit näistä väreistä mahdollisimman pian.

Musta alumiinikehäovi
Alumiinikehysovet ovat tehneet paluun! Ecolam ottaa mallistoon
kapean alumiinikehän, johon on saatavilla mustat Onyx saranat, sekä kaksi tyylikästä nuppivaihtoehtoa. Musta alumiinikehysovi yhdessä mustan Aria hyllykön kanssa luo keittiöön bistromaista tunnelmaa.

Terveisin Ecolamin asiakaspalvelu

 


 

20.12.2018 :: Uutisia Ecolamilta

Päätimme selkeyttää huullosallastyöstöön soveltuvien altaiden mallistoa suosituimpiin ja laadukkaiksi todettuihin altaisiin. Näin pyrimme varmistamaan parhaan mahdollisen kosteudenkeston ja laadun valmiissa tuotteessa.

Ohessa esite allasmallistosta, joka astuu viomaan vuodenvaihteessa. Huullettavat tasot ovat 10 työpäivän tuotteita laskien siitä, kun allas saapuu tehtaallemme. Suositut OHIO-altaat ovat Ecolamin varastossa, joten näitä altaita käyttämällä toimitusaika on selvä jo tilausta tehdessä. Löydät kunkin altaan arvioidut toimitusajat esitteestä.

Lisäsimme esitteen loppuun vielä havainnekuvat kaikista erilaisista kiinnitystekniikoista, mitä eri altaille ja materiaaleille on saatavissa. Jos teillä on sovittuja kauppoja altailla, jotka eivät ole tulevassa huullosallasmallistossa, pyydämme teitä olemaan pikaisesti yhteydessä meihin. Voimme valmistaa allastasoja malliston ulkopuolisilla altailla vielä tammikuun ajan.

Kaikki uuden huullosmalliston altaat löytyvät myös tasotilausohjelmasta (http://tasotilaus.hahle.com/), joten tilaaminen on erittäin vaivatonta ja selkeää sitä kautta. Valitset vain oikean altaan listasta ja määrität sille paikan, me hoidamme kaiken altaan tilaamisesta lähtien.

Huullosesite 2019

Lisäinfoa extranetissä.

 

PS.

Joulun ajan suunta-autot eivät aja viikoilla 52-1. Viikolla 2 suunta-autot ajavat taas normaalisti.

Antoisia suunnitteluhetkiä ja mukavaa joulun odotusta.


 

« Edelliset 10